13.4 C
Pristina
E mërkurë, 16 Qershor, 2021

Left Sidebar Single Post Example

Green Acres is the place for me. Farm livin’ is the life for me. Land spreadin’ out so far and wide. Keep Manhattan, just give me that countryside. New York is where I’d rather stay. I get allergic smelling hay. I just adore a penthouse view. Darling I love you but give me Park Avenue. The chores! The stores! Fresh air! Times Square! You are my wife. Good bye, city life. Green Acres we are there!

Come and knock on our door. We’ve been waiting for you. Where the kisses are hers and hers and his, three’s company, too! Come and dance on our floor. Take a step that is new. We’ve a lovable space that needs your face, three’s company, too! You’ll see that life is a ball again and laughter is callin’ for you. Down at our rendezvous, three’s company, too!

You take the good, you take the bad, you take them both and there you have the facts of life, the facts of life. There’s a time you got to go and show you’re growin’ now you know about the facts of life, the facts of life. When the world never seems to be livin up to your dreams and suddenly you’re finding out the facts of life are all about you.

What ever happened to predictability? The milkman, the paperboy, evening TV. Everywhere you look, everywhere you go, there’s a heart, a hand to hold onto. Everywhere you look, everywhere you go. There’s a face of somebody who needs you.
Everywhere you look, when you’re lost out there and you’re all alone, a light is waiting to carry you home, Everywhere you look. Everywhere you look.

 

Të fundit

AH, KJO MITROVICA

(Satirë politike) Kjo Europa plakë n’mes të Mitrovicës Ç’na e la për sherr kambën e Krajlicës, Kush e mbolli mitin kujt i ra ndërmend Bela mes Ballkanit si...

PSE DO TË VOTOJ KUNDËR TEJE ?

Do të votojë kundër teje që nuk e mbajte premtimin. Do të votoj kundër teje se theve besimin. Do të votojë kundër teje se...

Katerdralja e pishtarëve dhe humanistëve kombëtarë

Katedralja Nëna Terezë në Prishtinë nuk është vetëm fetare. Është simbol i kujtesës, i dokumentimit të qenjes sonë kombëtare. Simbol i lashtësisë, zhvillimit, mbijetesës, rilindjes....

Mërgatë e dashur, a jeni gati?

Shkruan: Arbër Paçarizi Mërgatë e dashur, a jeni gati? Nga nesër të gjithë ju që nuk mund të vini në Kosovë mund të aplikoni për tu...

Të tjera nga rubrika

AH, KJO MITROVICA

(Satirë politike) Kjo Europa plakë n’mes të Mitrovicës Ç’na e la për sherr kambën e Krajlicës, Kush e mbolli mitin kujt i ra ndërmend Bela mes Ballkanit si...

PSE DO TË VOTOJ KUNDËR TEJE ?

Do të votojë kundër teje që nuk e mbajte premtimin. Do të votoj kundër teje se theve besimin. Do të votojë kundër teje se...

Katerdralja e pishtarëve dhe humanistëve kombëtarë

Katedralja Nëna Terezë në Prishtinë nuk është vetëm fetare. Është simbol i kujtesës, i dokumentimit të qenjes sonë kombëtare. Simbol i lashtësisë, zhvillimit, mbijetesës, rilindjes....

Mërgatë e dashur, a jeni gati?

Shkruan: Arbër Paçarizi Mërgatë e dashur, a jeni gati? Nga nesër të gjithë ju që nuk mund të vini në Kosovë mund të aplikoni për tu...